VAN PLEASER NAAR PLEASURE

p2p subtitel (2)

Pleasure, het klinkt leuk maar hoe kies je dat
als niemand je ooit geleerd heeft groter te verlangen
?

Hoe kies je pleasure wanneer je (onbewust) de ander altijd boven jezelf plaatst?

En hoe kies je pleasure als pleasen your middle name is?

Pleasure is er altijd. Overal waar je gaat en in alles wat je doet.

In life, love & business.

Het is er altijd, ook voor jou. waarom voel jij het dan niet?

Of voel je het wel, maar lukt het je nooit om het langere tijd vast te houden?

Pleasen was jarenlang my middle name.

Cindy Pleaser Stal, in life, love & business.

Wie was ik en wat wilde ik?

Alles was er altijd, maar waar was ik temidden van dat alles?

Waar was mijn pleasure?

Herken je dit
Van-Pleaser-naar-Pleasure
 • In gedachten zie je de ander altijd groter, slimmer en beter dan jijzelf.

 • De behoeften en verlangens van de ander zet je onbewust boven die van jou.

 • Je intuïtie zet je aan de kant of slik je in zodra een ander zijn of haar waarheid beter kan verwoorden dan jij.

 • Eindeloos blijven nadenken over hoe het hoort en zo verlangens eindeloos uitstellen omdat je onbewust bang bent om te falen.

 • Je weet alles én toch doe je het voor jezelf te weinig, omdat niemand je ooit leerde dat je VEEL mag zijn, verlangen én waarmaken.

Jij mag alles kiezen én waarmaken waar jij naar verlangt.

Waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou en er iets niet zoiets als TE VEEL.

Jij bent NOOIT TE VEEL.

p2p subtitel (2)

Stel je voor dat je alles kunt kiezen waar jij naar verlangt. Vol vertrouwen, in volledige verbinding met jezelf zonder een ander te verliezen én je maakt het allemaal waar met meer en meer plezier!

Ik heb mezelf jarenlang verloren in pleasen. De ander belangrijker maken dan mijzelf. In life, love en business. Ik deed het overal. Ik voelde onbewust wat een ander wou en paste mijzelf continue aan. Hoe ben je de goede moeder? Hoe ben je als ondernemer onderweg naar je eerste 100k? En hoe ben in de liefde?

Pleasen gaat heel onbewust én kost je het meest belangrijke dat er is:

De verbinding met jezelf en jouw PLEASURE.

Deze twee samen zijn zoooo krachtig en helpen je alles waar te maken waar jij naar verlangt.

Je bent badass.

Je bent een powerhouse.

En je krijgt zoveel meer voor elkaar dan menig ander.

alexander-krivitskiy-6GmVt60qwlY-unsplash

Nu is het tijd dat je deze energie maximaal voor jezelf, jouw verlangens en creaties in gaat zetten. HET IS TIJD. Ook jij hebt een PLEASURE PORTAL beschikbaar in jou met de meest krachtige creatie energie ever!

2020 Vraagt om het nog dieper leven van jouw eigen waarheid. Dit jaar laat jou meer dan eens zien dat alles waar kunt maken wat je wilt wanneer je in tune leeft met jouw innerlijke stem.

Ik wil je helpen vertrouwen om PLEASURE altijd voorop te zetten in alles wat je doet. Te leren vertrouwen dat het altijd ook goed is voor de ander wanneer jij eerst goed voor jezelf bent. En ik gun je het maximale vertrouwen in het vol plezier uiten van jouw eigen waarheid, altijd en overal.

VAN PLEASEN ALS YOUR MIDDLE NAME
NAAR FULL ON PLEASURE MODUS
IN ALLES WAT JE DOET.

Hoe dan? Het antwoord is simpel, maar niet altijd even makkelijk te kiezen. Daarom voelde ik zo sterk dat ik van PLEASER naar PLEASURE (linken) wilde creëren. In dit programma komen voor mij dé tools samen die jij op elk vlak van jouw leven in kunt zetten. Juist zodat je altijd en overal durft te kiezen voor PLEASURE.

Drie jaar geleden draaiden mijn overlevingsstrategiëen op volle toeren. Alles in mij fluisterde zet jezelf maximaal voorop en vertrouw jouw innerlijke stem én alles om mij heen schreeuwde dat dit niet veilig was.

Ik was er meer dan klaar mee en dat gun ik jou ook. Ik zette aan de kant hoe ik dacht dat het hoorde in life, love en business en leerde vertrouwen op mijn eigen PLEASURE PORTAL.

Wanneer jij namelijk kiest voor PLEASURE vanuit jouw eigen waarheid creëer je met zoveel meer gemak. Ineens lukken dingen WEL en sneller. Je vertrouwt jezelf en ontvangt met meer gemak wat in de energie al van jou is.

Ontvangen en PLEASURE is onze natuurlijke staat van zijn als vrouw. Wanneer jij jouw PLEASURE PORTAL opent, stroomt je creativiteit meer en meer en lukt het je vooral om uit je hoofd te blijven! (oftewel perfectie, overdenken en te hard werken).

Alles in deze maatschappij schreeuwt dat je hard moet werken, niet te veel moet verlangen en vooral niet TE VEEL moet zijn. Je moet geven om te ontvangen. Je moet de ander voor jezelf zetten. En wees maar bescheiden.

F* that shizzle!

raquel-cindy

Ik weet uit eigen ervaring méér dan dat dit je niet brengt waar jij naar verlangt.
Je kunt goed zijn voor de ander zonder jezelf te verliezen.
Je kunt groeien in business én mega veel plezier hebben.
Je kunt goed doen voor de wereld én ontzettend veel zelf ontvangen!

Ik heb er mega veel zin in om je te leren hoe je dit in jouw leven waarmaakt!

Want let’s be honest, ik ben niet anders dan jij. Ik heb geen magische toverstaf waardoor dit alleen voor mij mogelijk is. Ik zie het elke keer opnieuw dat mijn cliënten het ook met plezier toepassen op hun eigen leven. Er is zoveel meer beschikbaar voor jou en daarom open ik mijn PLEASURE PORTAL ook voor jou vanaf 9 september. 

Dit is waarom ik Van Pleaser naar Pleasure gecreëerd heb:

Van Pleaser naar Pleasure is hét programma dat jouw leven op alle vlakken blijvend verandert. Wanneer jij het Pleasure Portal in jouzelf opent, creëer je als vanzelf meer op elk gebied in jouw leven.

Van Pleaser naar Pleasure empowered jou met de tools om je innerlijke werk én het werk aan de buitenkant met meer plezier en vertrouwen in jezelf te doen. Het is tijd om “the good girl” te laten opgroeien in Feminine Leadership!

Van Pleaser naar Pleasure in alles wat je doet.

In 8 weken leer ik jou de tools die jij nodig hebt om jezelf en jouw waarheid altijd vol vertrouwen voorop te zetten vanuit een geheeld hart! Gezond egoïsme vanuit de liefde voor jezelf en jouw missie.

Van Pleaser naar Pleasure is zo opgezet dat jij als vrouw, op jouw manier, jouw eigen wereld en die waarvoor jij geboren bent alle liefde kunt geven zonder jezelf nog langer te verliezen. Van Pleaser naar Pleasure is voor:

 • Vrouwen die ontzettend veel geven van nature en dit ook aan zichzelf willen geven.

 • Coaches, healers en intuïtieve vrouwen die alles voelen van de ander en dit maximaal willen inzetten zonder zichzelf te verliezen in die energieën.

 • Vrouwen die klaar zijn om zichzelf alles te gunnen: meer plezier, vrijheid en geld. Omdat het zo mooi samen kan!

 • Ben jij klaar om de Pleaser los te laten en jouw PLEASURE first maximaal te vertrouwen?

 • Ben jij klaar om het zoveel makkelijker te maken voor jezelf in alles wat je verlangt en al doet?

 • Ben jij klaar om te weten hoe jij in jouw dagelijks leven en business de juiste tools in zet voor meer plezier, vrijheid en het openen van jouw grotere ontvangkracht?

IMG-20200622-WA0057

Wacht niet langer en meld je aan

of stuur mij een email via info@cindystal.nl voor meer informatie!

Wil je nog meer weten? Let me break it down for you!

Wat gaan we doen:

 • Van Pleaser naar Pleasure is een 8-weekse pleasure journey samen met mij en een groep gelijkgestemde vrouwen.

 • Start: 9 september.

 • Inclusief wekelijkse calls waarin jij al jouw vragen kunt stellen.

 • Een Facebook groep waarin jij kunt delen, je laten inspireren door de verhalen van anderen en tussendoor alles kunt vragen waar je tegenaan loopt.

Kortom, 8 weken full on Pleasure modus!

 • Module 1: Welcome & Trust Pleasure

 • Module 2: Identify your inner Pleaser & invite her into Pleasure

 • Module 3: Pleasure Permission Portal

 • Module 4: More Pleasure with your Intuition & Money

 • Module 5: More Pleasure in all your relationships (ook in business)

 • Module 6: How to feel Pleasure in the dark

 • Module 7: Become THE Pleasure Dominatrix

 • Module 8: Beyond Pleasure

In elke module leer je direct toepasbare Pleasure tools voor life & business. Tevens deel ik krachtige healings, de juiste mindset en vele reflectie tools met je waardoor je jouw eigen waarheid meer en meer leert vertrouwen én direct succesvol implementeren in alles wat je doet.

Wanneer jij mij al langer volgt of al eens één van mijn programma’s gevolgd hebt, dan weet je dat mijn online programma’s een krachtige, energetische Sacred Space zijn waarin jij dé shift kunt maken die jij op dat moment voelt.

Ik help je van WETEN naar EMBODIMENT!

Het gaat namelijk nooit om álles willen implementeren, meer nog om een verdieping mogelijk te maken op een aantal specifieke vlakken in jouw leven en business.

Daarnaast neem ik je elke week mee aan de hand van mijn persoonlijke voorbeelden hoe ik de tools krachtig omzet in mijn leven en business. Ik laat je zien hoe je alles in jouw leven leert draaien in hoe het A jou het meeste plezier geeft én B hoe het daarmee automatisch het beste is voor de juiste mensen in jouw leven.

IMG_6185

Ik maak het simpel en hanteerbaar voor je, zodat je met zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk PLEASURE opent. Precies zoals ik het graag voor jou zie. Je hebt namelijk niet alle tijd van de wereld, maar wel alle mogelijkheden in jou voor jouw leven.

Van Pleaser naar Pleasure heb ik zo gecreëerd zodat ze jouw leven op alle vlakken blijvend kan veranderen. Ik gun je zoveel meer plezier, liefde en vrijheid in jouw leven. Zodat je als vanzelf al het andere met zoveel meer gemak creeert.

WANNEER EEN VROUW DE PLEASER DURFT LOS TE LATEN, OPENT HAAR PLEASURE ALLES VOOR HAAR EN AUTOMATISCH MEER VOOR DE WERELD OM HAAR HEEN IN ALLES WAT ZIJ DOET.

VAN PLEASER NAAR PLEASURE, ARE YOU READY?

Cindy_Stal-Open-up-to-pleasure

Ik ben Cindy Stal en ik help je graag meer en meer plezier te ontvangen. Pleasure is voor mij de key in alles wat ik doe. Vrouwelijke sensualiteit, ontzettend veel lachen en jezelf met meer vertrouwen alles gunnen dat is wat ik jou ook zo gun!

In zes jaar ondernemerschap heb ik honderden mannen en vrouwen geholpen grote verlangens waar te maken, juist vanuit plezier en innerlijke wijsheid.

Ik ben een kei in 5D magic en 3D no nonsense combineren tot jouw magical persoonlijke succesformule die je op alle vlakken in jouw leven kunt gebruiken.

Dit vind ik namelijk het mooiste van mijn werk. Al mijn cliënten geven aan dat hun leven niet alleen zakelijk verbetert. Nope, in liefde, plezier en alles wat ze doen nemen ze de tools mee en dat vind ik altijd nog veel belangrijker.

Embodiment is key in alles wat ik doe en dat gun ik jou ook. Ik wil niet horen dat je WEET hoe het moet. Ik wil zien dat je het succesvol toegepast krijgt in alles wat je doet. Daar ligt mijn motivatie voor jouw begeleiding.

Alle gouden plaatjes interesseren mij niet. Ik wil voelen dat het klopt en vanuit authenticiteit vol vertrouwen voorop lopen. Again, embodiment in alles wat je doet. Mijn cliënten verkopen en genieten ook zonder gouden Instafeeds, de nieuwste marketingsstrategie en hoeven zichzelf niet te overschreeuwen.

Pleasure en Embodiment maken dat jij jouw groei ook daadwerkelijk kunt ontvangen. Ik help je graag voor jouw waarde te staan, jezelf alles maximaal te gunnen en jouw eigen groei niet langer (onbewust) dicht te gooien.

Als mama van een 4,5 jarige ontzettend lieve, nieuwetijds bulldozer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is jezelf als vrouw genoeg ruimte te blijven geven. Hoe combineer je alles met liefde, zonder jezelf te verliezen? Hoe groei je zakelijk zonder in te leveren op de tijd met je kind? En hoe blijf je JA zeggen tegen jezelf temidden van alledaagse chaos die je continu laat geloven dat er geen tijd is?

Let’s open up to more PLEASURE in all that you do! Er is zoveel meer beschikbaar voor jou. Ik zie het elke keer weer. Wanneer jij jezelf voorop leert te zetten, garandeer ik je dat je alles waarmaakt waar jij naar verlangt.

Ik gun je de wereld en ik leer je graag hoe jij het jezelf gunt!

Heb je na deze PLEASURE voordracht uit eigen werk nog vragen? No problemo, stuur mij een email via info@cindystal.nl en ik neem persoonlijk contact met je op.

Oh ja...en denk jij nu, super tof maar ik heb geen business Cindy? Meld je dan toch aan, want in mijn programma’s zitten altijd vrouwen die (nog) geen business hebben maar waarvan ik keer op keer zie dat ze ontzettend grote verlangens in zich dragen.

Business of geen business, je bent in de business die jouw leven heet en het is jouw verantwoordelijkheid om het f* epic te maken en full on te genieten.

Scroll naar top